ADRESS

Storgatan 104 B,
171 55 Solna

ÖPPETTIDER

Mån-Fre 08:00-17:00
Lör-Sön - Stängt
Ring oss idag!

08-660 55 55

Select Page

08-660 55 55

Kontorsstädning Lidingö

Dags att städa kontoret?

Vår städfirma är proffskontorsstädning av kontor och lokaler! Med prisvärda, effektiva och miljövänliga lösningar städar vi hos kunder i hela Lidingö!

När du vill få skinande rent

Kontakt

Accept:

*

Kontakta oss

Eller gå direkt till offertförfrågan

Telefon

E-Post

Öppettider

08:00 – 17:00

Adress

Storgatan 104 B
171 55, Solna

Kontorsstädning Stockholm

kontaktformulär

Acceptance

*

Upplev ett nytt kontor med Lidingös bästa kontorsstädning

Många företag är i behov av kontorsstädning Stockholm och det finns även många städföretag att välja mellan. Att hitta rätt städfirma för sin kontorsstädning Lidingö kan därför bli svårt men är nog så viktigt. Kontoret är företagets ansikte utåt och måste presenteras på bästa sätt. En ren och fräsch kontorsmiljö är attraktivt både för kunder och medarbetare. Det hjälper till att både få fler affärer samt att locka nya talanger till företaget. Kontor som städas av städföretag specialiserade på kontorsstädning signalerar både till personal och besökare att företaget är seriöst och både en bra partner såväl som arbetsgivare.
Oavsett om ni är ett stort eller litet företag i Lidingö så kan rätt val av städföretag hjälpa er att utöka era affärer. Vi är experter inom kontorsstädning och ser fram emot att få bli er framtida städpartner. Hos oss kan ni lita på att vi kommer att kunna möta alla era behov och förväntningar ni har på en städpartner – proffsigt, effektivt och prisvärt.
Vi är kända för att leverera en högkvalitativ städservice. Dels med anledning av att vi bara använder professionell städpersonal, dels för att vi till skillnad från många andra städföretag är specialiserade på just kontorsstädning och städning av lokaler. När ni anlitar oss så kan ni vara säkra på att ni får en dedikerad och fokuserad städpartner som kommer att arbeta hårt för att möta och överskrida era förväntningar.

Våra städtjänster i Lidingö

Från kontorsstädning till städning av skolor och lokaler i hela området kring Lidingö. Vi kan erbjuda en skräddarsydd lösning för alla typer av lokaler och kontor, oavsett storlek. Med lång erfarenhet i branschen har vi b.la. städat:

  • Små och stora kontor
  • Kontorshotell
  • Skolor
  • Butikslokaler
  • Vårdscentraler
  • Banker

Alla företag har olika behov av städning och därför arbetar vi ständigt med att förbättra våra metoder för att möta kundens önskemål.

Hos oss kan man boka både daglig, vecko- och månadsvis städning. Återkommande eller vid ett engångstillfälle.

Är ni i behov av kontorsstädning så tveka inte att höra av er till de bästa!

En kontorsstädning som garanterar

Lidingös  städproffs håller ni både kontoret rent och personalen frisk

Friskare medarbetare

Ett rent och städat kontor förbättrar hälsan hos kollegorna. Färre sjukdagar och ett produktivare arbete är resultatet av en bra kontorsmiljö. Vi rengör noggrant alla ytor och utrymmen, såsom golv, skrivbord, kontorsapparater, kök och toaletter.

Miljövänliga produkter

I mesta möjliga mån använder vi uteslutande miljövänliga och ekologiska städprodukter när vi städar ert kontor. Fria från kemiska substanser och lösningsmedel. Vi tycker det är viktigt och är stolta över att värna om människan och miljön.

Vi håller vad vi lovar


När vi säger att vi är experter på kontorsstädning så menar vi det. Vi utformar städningen helt utifrån era behov och de tider som passar er. Vi lovar aldrig något vi inte kan hålla och kommer ständigt arbeta efter att överträffa era förväntningar.

Fler fördelar med vår städservice

Vi är nitiska i badrummen

Badrum är fulla med bakterier på nästan alla ytor. De sprids mest i rummet när man spolar toaletten och till människor via handtaget. Smutsiga toaletter får bakterier och mögel att trivas och gör miljön sämre för alla. Håll personalen friskare med vår nitiska städning av toaletterna.

Nogrannhet

De flesta kontor har liknande lokaler men inte alla kräver samma typ av städning. Reception, arbetsrum, konferensrum, toaletter och ibland även kök. Rätt åtgärder för rätt rum, med noggrannhet över detaljer och effektivt användande av desinficerande produkter är viktigt men inte självklart för alla städföretag som erbjuder kontorsstädning. Det är det hos oss!

Budget

En och samma kontorsstädning passar inte alla företag och allas budget. Därför skräddarsyr vi vår städning för att anpassa just ert företag.  Ni har kanske speciella behov, förväntningar och budget. Vi tar hänsyn till detta och för gärna en dialog för att det bäst ska passa er.

En Renare Vardag i Stockholm AB

Org nr 556847-2038

Storgatan 104 B, 171 55 Solna